Video: Queen Victoria uit dok met nieuw Britannia Club Restaurant

Cunard’s schip Queen Victoria keerde vorige week terug naar Southampton na een opknapbeurt van $40 miljoen. Sinds 5 mei was het schip te gast bij de scheepswerf van Fincantieri in Palermo. De Queen Victoria verbleef daar een maand waarbij de buiten- en binnenkant onder handen werden genomen. De grootste veranderingen binnen zijn het nieuwe Britannia Club Restaurant en 43 nieuwe Britannia Club hutten, nieuw ingerichte Grand en Penthouse Suites, een nieuw zonnedek en een Winter Garden. Elke hut is bovendien opgefrist en kreeg een grote flatscreen tv. Ook zijn er voortaan koffie/thee faciliteiten in de hut.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)