Barcelona voetballer Gerard Piqué is ster in Costa Cruises campagne

Barcelona voetballer en vriend van zangeres Shakira, Gerard Piqué is de nieuwe ster in de Costa Cruises campagne. Hij speelt de hoofdrol in een video die vandaag live is gegaan. In de video zie je het leven van Piqué aan boord van de Costa cruiseschepen. Piqué volgt daarmee zijn vriendin Shakira op, die in de laatste twee commercials van Costa de hoofdrol speelde.

De video is op de Costa Diadema, het vlaggenschip van de Costa vloot, gedraaid. Je ziet Piqué in verschillende settings, zoals in de spa, hut, restaurant en op het zwembaddek. In de video zie je 100 mensen die doen alsof ze ‘bevroren’ zijn in hun beweging. Ook kijk je in de video mee achter de schermen van het Emerald Theatre.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)