Barcelona voetballer Gerard Piqué is ster in Costa Cruises campagne

Barcelona voetballer en vriend van zangeres Shakira, Gerard Piqué is de nieuwe ster in de Costa Cruises campagne. Hij speelt de hoofdrol in een video die vandaag live is gegaan. In de video zie je het leven van Piqué aan boord van de Costa cruiseschepen. Piqué volgt daarmee zijn vriendin Shakira op, die in de laatste twee commercials van Costa de hoofdrol speelde.

De video is op de Costa Diadema, het vlaggenschip van de Costa vloot, gedraaid. Je ziet Piqué in verschillende settings, zoals in de spa, hut, restaurant en op het zwembaddek. In de video zie je 100 mensen die doen alsof ze ‘bevroren’ zijn in hun beweging. Ook kijk je in de video mee achter de schermen van het Emerald Theatre.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​