Senior officieren voor Carnival Horizon geselecteerd

De senior officieren voor de toekomstige Carnival Horizon zijn geselecteerd en vandaag bekend gemaakt. De Carnival Horizon (133.500 ton) wordt momenteel gebouwd door Fincantieri in Italië. In de lente van 2018 is het schip klaar.

De senior officieren zijn:

  • Kapitein Luigi De Angelis – een veteraan die al 22 jaar bij Carnival Cruise Line werkt. Hij klom op van kadet op de Carnival Imagination in 1995 en werd kapitein in 2010. Hij heeft in zijn carrière vijf nieuwe cruiseschepen begeleid en was kapitein van de nieuwe Carnival Vista tijdens het eerste seizoen vanuit Miami.
  • Hoofd Engineer Rosario Capilli – Hij kwam in 1990 in de vloot na een loopbaan in de tanker- en cargo vaart in Italië. Hij verbleef ook op de Carnival Vista tijdens haar inaugurele seizoen. Tijdens zijn 27 jarige carrière voor Carnival maakte hij onderdeel uit van het start-up team van drie schepen.
  • Hotel Director Pierre B. Camilleri –  Met 13 jaar is hij van het drietal het kortste in dienst. Hij heeft op Malta, Noord-Afrika, Italië en China succesvol hotels gemanaged. Hij heeft de start van de Carnival Breeze en Carnival Vista mee begeleid.

Deze professionals zullen de 1400 andere personeelsleden ontvangen en begeleiden in Fincanteiri’s werf in Marghera om het schip te begeleiden naar haar eerste reis op 2 april 2018. De maiden voyage van de Carnival Horizon is een 13-daagse cruise in de Middellandse Zee vanuit Barcelona, de eerste van vier cruises vanuit deze haven. Het schip zal daarna gerepositioneerd worden naar de Verenigde Staten via een 14-daagse Transatlantische cruise van Barcelona naar New York van 9 tot 23 mei 2018. Daarvandaan vaart het in de zomer 4- en 8-daagse cruises naar Bermuda en de Caribbean.

Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)