Familieprogramma voor ouders en kinderen bij Meyer Werft

Foto: Meyer Werft

Vanaf deze zomer biedt scheepsbouwer Meyer Werft in het Duitse Papenburg een familieprogramma aan. Elke zondag worden speciale kinderrondleidingen (Duitstalig) in het bezoekerscentrum gegeven. Kinderen krijgen een werkjas aan van een scheepsbouwer en daarmee start de rondleiding die zij samen met hun ouders krijgen.

Op dit moment ligt de World Dream vrijwel afgebouwd in één van de grote bouwhallen. Ook nieuw voor families is schatzoeken langs het kanaal van Papenburg. Dagelijks kunnen kinderen op zoek naar de schatkist van Kapitein Jansen.

Het bezoekerscentrum van Papenburg trekt jaarlijks meer dan 250.000 gasten en daarmee is een van de hoofdattracties van het bundesland Niedersachsen. In 2015 werd een nieuw bezoekerscentrum geopend met negen verschillende interactieve ruimtes waar in elke ruimte een bepaald aspect wordt uitgelegd van de moderne bouw van een cruiseschip.

Voor een bezoek aan de Meyer Werft is een aanmelding noodzakelijk via Tourismus Papenburg.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)