Ritz-Carlton lanceert nieuwe cruisemaatschappij in 2019

De Ritz-Carlton Hotel Company heeft donderdag haar plannen voor een nieuwe luxe cruisemaatschappij bekendgemaakt. De eerste van in totaal 3 schepen in de The Ritz-Carlton Yacht Collection komt naar verwachting in de herfst van 2019 in de vaart. De twee andere jachten staan gepland voor 2021 en 2022. De schepen hebben een capaciteit van 298 passagiers waarvoor 149 suites beschikbaar zijn, elk met eigen prive-balkon. Twee daarvan zijn duplex penthouse suites ingericht door de bekende Zweedse designers Tillberg Design.

De jachten gaan o.a. een Ritz-Carlton Spa, een Panorama Lounge, wijnbar en een restaurant van Sven Elverfeld van het Ritz-Carlton 3-Michelin sterrenrestaurant Aqua bevatten. Daarnaast wil men samenwerkingen aangaan met lokale chefs, muzikanten en artiesten zodat haar gasten de bestemmingen zowel aan boord als aan wal ten volle kunnen ervaren. Het eerste schip zal afhankelijk van het seizoen diverse regio’s bezoeken waaronder de Middellandse Zee, Noord-Europa, de Caribbean en Latijns Amerika.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!