Video: Bouw van werelds grootste cruiseschip Symphony of the Seas

De bouw van ‘s werelds grootste cruiseschip Symphony of the Seas is weer een stapje verder. Alles gaat volgens planning op de werf van STX France. Over de nieuwe  ‘wow’ elementen van het cruisechip van Royal Caribbean is nog niet veel bekend. Wel zullen in ieder geval het bekende AquaTheater aan de achterkant en de Bionic Bar met robots als bartenders, terugkeren op het schip.

Cruises van Royal Caribbean zijn onder andere boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)