Video: Bouw van werelds grootste cruiseschip Symphony of the Seas

De bouw van ’s werelds grootste cruiseschip Symphony of the Seas is weer een stapje verder. Alles gaat volgens planning op de werf van STX France. Over de nieuwe  ‘wow’ elementen van het cruisechip van Royal Caribbean is nog niet veel bekend. Wel zullen in ieder geval het bekende AquaTheater aan de achterkant en de Bionic Bar met robots als bartenders, terugkeren op het schip.

Cruises van Royal Caribbean zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.