Video: Bouw van werelds grootste cruiseschip Symphony of the Seas

De bouw van ’s werelds grootste cruiseschip Symphony of the Seas is weer een stapje verder. Alles gaat volgens planning op de werf van STX France. Over de nieuwe  ‘wow’ elementen van het cruisechip van Royal Caribbean is nog niet veel bekend. Wel zullen in ieder geval het bekende AquaTheater aan de achterkant en de Bionic Bar met robots als bartenders, terugkeren op het schip.

Cruises van Royal Caribbean zijn onder andere boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​