Gloednieuw expeditieschip National Geographic Quest loopt schade op bij tewaterlating

Het eerste nieuwbouw schip van expeditierederij Lindblad Expeditions, de Nationale Geographic Quest, heeft op 14 juni schade opgelopen tijdens de tewaterlating van het schip. De schade is zodanig dat de oplevering van het schip vertraagd is geraakt. De eerste twee cruises van 8 juli en 15 juli zijn geannuleerd. Het nieuwe expeditieschip zou vandaag 26 juni 2017 worden overhandigd aan de rederij.

Tijdens de tewaterlating van de scheepswerf naar het water, gleed het schip verkeerd zodat een propeller en een roer beschadigd raakten toen het schip de bodem raakte.

Al geboekte passagiers krijgen hun nieuwe cruise met 50% korting of ze kunnen het volledige geldbedrag terug ontvangen met een extra tegoedbon van $2000 per persoon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)