Gloednieuw expeditieschip National Geographic Quest loopt schade op bij tewaterlating

Het eerste nieuwbouw schip van expeditierederij Lindblad Expeditions, de Nationale Geographic Quest, heeft op 14 juni schade opgelopen tijdens de tewaterlating van het schip. De schade is zodanig dat de oplevering van het schip vertraagd is geraakt. De eerste twee cruises van 8 juli en 15 juli zijn geannuleerd. Het nieuwe expeditieschip zou vandaag 26 juni 2017 worden overhandigd aan de rederij.

Tijdens de tewaterlating van de scheepswerf naar het water, gleed het schip verkeerd zodat een propeller en een roer beschadigd raakten toen het schip de bodem raakte.

Al geboekte passagiers krijgen hun nieuwe cruise met 50% korting of ze kunnen het volledige geldbedrag terug ontvangen met een extra tegoedbon van $2000 per persoon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.