Celebrity Cruises introduceert ‘Eden’ op Celebrity Edge

Celebrity Cruises heeft een nieuwe lounge gepresenteerd voor haar gloednieuwe schip Celebrity Edge, dat momenteel gebouwd wordt bij STX France. ‘Eden’ is de naam van een drie dekshoge lounge met 7000m2 glas zodat gasten zich verbonden voelen met buiten.

Drie ontwerpers hebben de handen ineen geslagen voor deze unieke nieuwe ruimte die in de morgen, middag en avond iedere maal een andere beleving biedt aan de gasten.  ‘s Morgens kunnen gasten hier rustig wakker worden met yoga en een kop koffie met een croissantje. In de middag wordt de ruimte gebruikt voor lezingen en proeverijen, zoals cocktails en wijn. ‘s Avonds verandert de ruimte in een podium voor muzikanten en andere optredens. Bovendien worden smaakzintuigen geprikkeld in het Eden Restaurant.

De Celebrity Edge maakt op 16 december 2018 haar eerste cruise en krijgt haar thuishaven in Fort Lauderdale. Het cruiseschip voor ongeveer 2900 gasten wordt gebouwd bij STX France. In 2020, 2021 en 2022 worden haar zusterschepen opgeleverd.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)