Kapiteins Crystal River Cruises trainen in simulator van Nederlands bedrijf

Crystal River Cruises wordt de eerste rederij in de riviercruise-industrie waarvan de kapiteins hun trainingen en evaluaties zullen afwerken in een state-of-the-art simulator. Moedermaatschappij Genting Hong Kong is hiervoor een samenwerking aangegaan met het Nederlandse bedrijf Simwave. Zodra de simulator in november van dit jaar gereed is zullen de eerste trainingen starten in het simulatorcentrum van Simwave in Nederland. De kapiteins kunnen door de simulator oefenen op levensechte (crisis)situaties op het water en het aanmeren van schepen in nagebouwde stuurhuizen en machinekamers. De programma’s zijn hiervoor speciaal ingesteld op actuele specificaties, layout en design van de riviercruiseschepen van Crystal River Cruises, zodat de kapiteins bekend zijn met alle componenten van de schepen voordat ze aan boord komen.

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!