Cruisereiziger
DoopNieuwe cruiseschepen

Doop AIDAperla vrijdagavond live op internet te zien

Vrijdag zal rond 22:15 uur in de haven van Palma de Mallorca de doop plaatsvinden van het nieuwste cruiseschip van AIDA Cruises, AIDAperla, door het Duitse model Lena Gercke. De doopceremonie van het twaalfde schip in de vloot van de Duitse cruisemaatschappij zal rechtstreeks op internet te zien zijn via een livestream. De uitzending op de sociale media kanalen van AIDA, Facebook en YouTube (zie onder), begint om 21:00 uur. Ook aan boord van alle AIDA schepen zijn de festiviteiten live te aanschouwen.

Over de festiviteiten is nog weinig bekend, afgezien dat de doop zal worden verricht met een fles 12|Moet & Chandon champagne en dat er optredens zullen plaatsvinden met prominente sterren van het televisieprogramma ‘The Voice of Germany’.

Wil je ook mee op de AIDAperla? Kijk eens bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger