MSC Cruises introduceert nieuwe Port Info service

MSC Cruises heeft woensdag de nieuwe service ‘Port Info’ gelanceerd. Dit is een gratis dienst waarbij passagiers op basis van deskundig advies en informatie bestemmingen nog beter kunnen ontdekken en verkennen. De speciaal ingerichte Port Info balie verstrekt informatie op basis van persoonlijke wensen, over wat te zien, waar te eten, wat te bezoeken en hoe dit te bereiken. Daarnaast helpt de balie gasten bij het boeken van lokaal vervoer zoals treinkaartjes, taxi’s of huren van een auto om hen daar te krijgen waar ze graag naar toe willen. Dit is met name waardevol in landen waar gasten de lokale taal niet spreken.

MSC Cruises heeft de nieuwe dienst ontwikkeld via directe contacten met lokale overheden en plaatselijke vvv’s waardoor de informatie altijd accuraat en actueel is. Het team van Port Info heeft speciale training gehad van lokale experts, waardoor vanuit persoonlijke ervaring op maat gemaakte informatie en advies kan worden geboden. Port Info zal ook lokale evenementen, festivals en parades onder de aandacht brengen waardoor gasten de lokale cultuur en tradities zelf kunnen beleven. Waar mogelijk worden de aankomst- en vertrektijden van het schip aangepast zodat gasten voldoende tijd hebben om deze events te ervaren.

De nieuwe service debuteert op de MSC Meraviglia en er zijn plannen om de service uit te breiden naar alle schepen in de vloot van MSC Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.