Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Norwegian Cruise Line met tweede all-inclusive schip naar Cuba

Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het volgend jaar een tweede cruiseschip naar het populaire Cuba laat varen. De Norwegian Sun voegt zich bij de Norwegian Sky met cruises in de regio. Ook op dit schip zal een all-inclusive concept (o.a. met alcoholische dranken) worden gehanteerd.

Na een droogdok van meer dan 2 weken in het kader van het renovatieprogramma Norwegian Edge zal het 1.936 passagiers tellende schip vanaf begin mei 2018 vanuit Port Canaveral 4-daagse cruises naar Havana (met overnachting) en Key West gaan maken. Ook staan er 3-daagse reizen naar de Bahamas gepland.

‘Ons all-inclusive model aan boord van de Norwegian Sky is zeer goed ontvangen. Bij het bespreken van de mogelijkheden om dit concept uit te breiden vonden we dat Port Canaveral de ideale locatie is om onze gasten een waardevolle ervaring aan boord en interessante havens aan te bieden, inclusief een overnachting in het Cubaanse Havana’, aldus president en CEO van Norwegian Cruise Line Andy Stuart.

Boek een cruise op de Norwegian Sun bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Eén reactie op “Norwegian Cruise Line met tweede all-inclusive schip naar Cuba

  • Dan gaat ze voor de 2e keer al EDGE project in, 2016 ook al gebeurt.

Reacties zijn gesloten.