Majestic Princess gedoopt in Shanghai en klaar voor Chinese reizigers

Princess Cruises heeft afgelopen weekend officieel de Majestic Princess  in de vloot welkom geheten met de doop van het schip in Shanghai op 9 juli. De Chinese basketball ster Yao Ming en zijn vrouw Ye Li doopten het speciaal voor China ingerichte schip.

Bij de doop waren uiteraard gasten aanwezig zoals de directeur van Carnival Corporation, Arnold Donald, en Jan Swartz, de directeur van Princess Cruises en Carnival Australië. Talloze Chinese hoogwaardigheidsbekleders, pers en vakgenoten waren ook uitgenodigd.

“Ons vlaggenschip Majestic Princess is het perfecte bewijs dat ‘Eastmeets West’ goed samengaat als internationale cruise beleving,” zegt Swartz.

Na een 37-daagse cruise langs de oorspronkelijke ‘Overzeese Zijderoute’ is het nieuwste schip van Princess Cruises eind juni al aangekomen in het Chinese Xiamen waar ze feestelijk werd onthaald. Op dinsdag 11 juli ontving het schip haar eerste 3.560 gasten vanuit Shanghai. Het komende jaar maakt de Majestic Princess vanuit haar thuishaven Shanghai talloze cruises. Vanaf september 2018 zal ze vanuit Sydney in Australië gaan varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.