Eerste beelden interieur Spirit of Discovery vrijgegeven

Het Britse Saga Cruises heeft de eerste beelden van het interieur van de Spirit of Discovery vrijgegeven. Dit schip wordt momenteel gebouwd door de Meyer Werft en opgeleverd in 2019. Saga Cruises laat voor het eerst een nieuw cruiseschip bouwen en gaat voor een schip met ongeveer 1000 passagiers.

De inrichting van het boutique schip wordt door Saga nog maar gedeeltelijk weggegeven.  Er zijn voorlopig alleen beelden van de bibliotheek, het spa zwembad en het theater.

De Spirit of Discovery biedt plek aan 999 passagiers in 540 hutten, waarvan liefst 100 voor solo reizigers. Het 234 meter lange en 30,8 meter brede schip (55.900 brutoton) zal naast het hoofdrestaurant o.a. over twee specialiteitenrestaurants, diverse bars, een binnen- en buitenzwembad, een spa, een bibliotheek en een Britannia Lounge beschikken. Alle hutten zijn uitgerust met een balkon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.