Royal Caribbean test nieuw beleid all-inclusive drankpakket

Harmony of the Seas

Royal Caribbean gaat nog dit jaar aan boord van het grootste cruiseschip ter wereld, Harmony of the Seas, een wijziging van haar beleid testen voor passagiers die het all-inclusive luxe drankpakket aanschaffen. Op geselecteerde cruises, van eind september tot en met medio november, dienen alle passagiers die 21 jaar of ouder zijn hetzelfde luxe drankpakket te kopen als iemand in dezelfde hut dat heeft gedaan.

Deze nieuwe regel is al van toepassing bij veel andere grote cruisemaatschappijen. Het is bedoeld om te voorkomen dat drankjes worden gedeeld. De ‘Deluxe Beverage Package’, die voor de gehele cruise moet worden aangeschaft, kost 55 dollar per dag. Inclusief zijn alle losse drankjes tot 12 dollar. Voor duurdere drankjes moet het verschil worden bijbetaald. Op flessen wijn wordt een korting van 20 tot 40% gegeven. (Bron: Cruise Critic)

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!