Mast Grill bij Celebrity Equinox biedt voortaan luxe burgers tegen betaling

De Amerikaanse cruisesite Cruisecritic meldt dat voortaan op de Celebrity Equinox  een toeslag wordt gevraagd voor de burgerbar Top Deck in de Mast Grill, die gelegen is dichtbij het zwembad. Hiermee volgt de Celebrity Equinox de Celebrity Constellation waar in mei van dit jaar de Mast Grill ook werd geïntroduceerd. Gelegen bij het zwembad kunnen gasten genieten van gastronomische hamburgers, zoals de Celebrity Signature en BYOB (Build Your Own Burger). Er is ook een uitgebreide selectie van sauzen en toppings.

Prijzen variëren van $4.95 tot $9.95 voor luxe burgers, inclusief frites of uienringen. De ‘normale’ gratis burgers zijn op deze schepen verkrijgbaar in het buffetrestaurant.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.