Mast Grill bij Celebrity Equinox biedt voortaan luxe burgers tegen betaling

De Amerikaanse cruisesite Cruisecritic meldt dat voortaan op de Celebrity Equinox  een toeslag wordt gevraagd voor de burgerbar Top Deck in de Mast Grill, die gelegen is dichtbij het zwembad. Hiermee volgt de Celebrity Equinox de Celebrity Constellation waar in mei van dit jaar de Mast Grill ook werd geïntroduceerd. Gelegen bij het zwembad kunnen gasten genieten van gastronomische hamburgers, zoals de Celebrity Signature en BYOB (Build Your Own Burger). Er is ook een uitgebreide selectie van sauzen en toppings.

Prijzen variëren van $4.95 tot $9.95 voor luxe burgers, inclusief frites of uienringen. De ‘normale’ gratis burgers zijn op deze schepen verkrijgbaar in het buffetrestaurant.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)