Tweede wereldcruise AIDA cruises met AIDAaura

AIDA Cruises organiseert haar tweede wereldcruise en ditmaal met de AIDAaura. In 2017 wordt de eerste wereldcruise gevaren met de AIDAcara, die vertrekt op 17 oktober 2017. De tweede wereldcruise is met de AIDAaura. De cruise is vanaf vandaag 21 juli te boeken.

Op 8 oktober 2018 vertrekt de AIDAaura vanuit Hamburg voor een route van 117 dagen. In totaal zullen 41 havens in 20 landen worden bezocht voor het schip terugkomt op 2 februari 2019. Veel bestemmingen zijn nieuw voor de rederij, zoals Zuid-Afrika, Namibië, Melbourne, Tasmanië, Fiji, Samoa en Nieuw Caledonië. Tijdens het eerste deel gaat de AIDAaura eerst naar Zuid-Amerika met o.a. Rio de Janeiro, Buenos Aires en Ushuaia. Daarna cruist het schip via Chili en unieke eilanden in de Stille Oceaan richting Australië. Na een aantal boeiende bestemmingen vaart de AIDAaura via Madagaskar naar het Afrikaanse continent waar ze via de West Afrikaanse kust richting Europa zal gaan.

De AIDA wereldcruise 2018 is boekbaar vanaf €12.995 per persoon in een binnenhut. De AIDAaura is een van de kleinere schepen van AIDAcruises met plek voor ongeveer 1300 personen. Het schip heeft als een van de weinige AIDA schepen een groot traditioneel theater.

Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)