Carnival Cruise Line viert einde van National Ice Cream Month

Carnival Cruise Line heeft eerder deze week een aantal nieuwe soorten ijs toegevoegd aan het assortiment. Dit in het kader van de Amerikaanse ‘National Ice Cream Sandwich Month’, die in juli plaats vond. In de Cherry on Top winkel op de Carnival Vista zijn voor een toeslag van $3 deze ijs-sandwiches beschikbaar. Gasten kunnen zelf een eigen ijs-sandwich samenstellen die bestaat uit boven en onder een koekje met daartussen ijs en versiering zoals snoepjes.

Op de Carnival Ecstasy werden 40 kinderen uit Charleston uitgenodigd die een oppepper konden gebruiken. Zij mochten op 1 augustus aan bood van het schip en een dag lang genieten van alle faciliteiten. Tijdens dit evenement overhandigde Carnival een cheque van $20.000 dollar voor hun opvanghuis, het Connie Maxwell Children’s Home in Charleston.

De National Ice Cream Month is ingesteld door oud president Ronald Reagan in juli 1984. De derde zondag van de maand juli is traditioneel de National Ice Cream Day.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)