Crystal River Cruises verwelkomt Crystal Bach in haar vloot

Crystal River Cruises verwelkomde donderdag haar nieuwste riviercruiseschip in de vloot, Crystal Bach. Het is de eerste van vier ‘Rhine Class’ schepen die over de Europese rivieren zullen gaan varen. De oplevering aan de luxe Amerikaanse rederij vond plaats bij de scheepswerf MV Werften in het Duitse Wismar tijdens een officiële overdrachtsceremonie. Naast diverse lokale hoogwaardigheidsbekleders was ook Crystal’s CEO en president Edie Rodriquez ter plekke aanwezig. De Crystal Bach gaat routes varen tussen Amsterdam en Frankfurt en Amsterdam en Basel over de Rijn en de Moezel.

De Crystal Bach is het eerste riviercruiseschip in Europa dat volledig bestaat uit suites met balkon waarbij elke categorie accommodaties boven de waterlijn ligt. Het heeft een butlerservice in elke hutcategorie, kingsize bedden, panoramische balkonramen, inloopkasten, dubbele wasbakken in de badkamers in de meeste categorieën, badjassen en slippers, flat-screen HD televisies en Nespresso machines. Andere features zijn de farm-to-table, Michelin-geïnspireerde gerechten in meerdere eetgelegenheden met open zitting: het restaurant Waterside, Bistro cafés, de exclusieve Vintage Room en Palm Court.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​