Chocolate Surprise parade vervangt dessertbuffet bij Holland America Line

Holland America Line heeft haar traditionele dessertbuffet in een nieuw jasje gestoken. De cruisemaatschappij introduceert een ‘Chocolate Surprise’ parade op de laatste gala-avond van elke cruise. In plaats van dat de gasten naar het buffet moeten komen om vervolgens in een rij te wachten voor een zoete traktatie brengt de Chocolate Surprise de hapklare lekkernijen naar de gasten in de belangrijkste openbare ruimtes als ze genieten van het avondentertainment.

Na het diner zullen obers over de Promenadedekken lopen met zilveren dienbladen met chocoladedesserts om ze uit te delen aan gasten in de bars en lounges als ze luisteren naar muziek of een cocktail drinken. De parade, die bijna een uur zal duren, is een van de culinaire innovaties die Holland America Line momenteel doorvoert in haar vloot. De Chocolate Surprise vindt vanaf heden plaats op alle cruiseschepen van Holland America Line.

Gasten kunnen bij de Chocolate Surprise kiezen uit chocoladehoorntjes met citroencrème, bitterzoete chocolade botercrème, dubbele chocolade cupcakes, pure chocolade hazelnoot lolly’s, melk chocolade frambozentaartjes, chocolade macaroons met Grand Marnier, in chocolade gedompelde marshmallows en snacks van karamel gepofte rijst met chocoladesaus.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!