Costa Victoria terug naar Europa en Costa neoClassica uit vloot

Costa Cruises brengt volgende zomer de Costa Victoria vanuit Azië terug naar Europa. Mede door het besluit om de Costa neoClassica te verkopen is er behoefte aan een vervangend schip. De Costa Victoria (1996, ca. 1900 passagiers) verblijft al sinds 2012 in Azië. Vanwege de terugkeer wordt het schip eerst gerenoveerd voordat ze vanaf 30 maart 2018 gaat varen in Europa. Het schip biedt vanaf dan 1-weekse cruises die oorspronkelijk door de Costa neoRiviera zouden worden gedaan. De Costa Victoria zal gasten gaan brengen naar Savona, Olbia, Minorca, Ibiza (overnachting), Palma de Mallorca en Tarragona (overnachting).

Vanwege de komst van vier nieuwe Costa schepen na 2019 is Costa bezig aan de verjonging van de vloot. Twee van de vier nieuwe Costa schepen zijn voor de Europese markt en twee voor Costa Azië. Het oudste schip is de Costa neoClassica (1991) en daarom lag het voor de hand om dit schip van de hand te doen. Ze vaart nog tot 10 maart 2018 haar laatste routes voor Costa Cruises. Onbekend is of zich een rederij heeft gemeld voor de koop.

Cruisereizigers die reeds geboekt hadden op de Costa neoClassica  of Costa neoRiviera worden de komende weken geïnformeerd.

Cruises op de Costa Victoria zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)