Mede oprichter Apple Steve Wozniak aan boord van Seabourn Quest

Seabourn haalt Steve Wozniak aan boord van de Seabourn Quest tijdens een 24-daagse cruise naar onder andere Antarctica. De mede-oprichter (samen met Steve Jobs en Ronald Wayne) van Apple vaart mee en zal aan boord lezingen houden over zijn leven. Hij was ontwerper van de bekende Apple hardware en besturingssysteem van de Apple Personal computer. Daarvoor is Wozniak geëerd door president Ronald Reagan in 1985 en won de Hoover Medal in 2014. Zijn autobiografie “iWoz: From Computer Geek to Cult” was een groot succes.

De 24-daagse cruise met vertrek op 20 december 2017 op de luxe Seabourn Quest (450 passagiers) vertrekt vanuit Valparaiso in Chili en gaat via het zuiden naar Ushuaia. Daarna volgt de oversteek naar het Antarctisch gebied waar het schip zes dagen zal verblijven. De reis eindigt via South Georgia Island en Montevideo (Uruguay) in Buenos Aires in Argentinië.

Deze reis is vanaf €13.299 onder andere boekbaar bij:

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.