Mede oprichter Apple Steve Wozniak aan boord van Seabourn Quest

Seabourn haalt Steve Wozniak aan boord van de Seabourn Quest tijdens een 24-daagse cruise naar onder andere Antarctica. De mede-oprichter (samen met Steve Jobs en Ronald Wayne) van Apple vaart mee en zal aan boord lezingen houden over zijn leven. Hij was ontwerper van de bekende Apple hardware en besturingssysteem van de Apple Personal computer. Daarvoor is Wozniak geëerd door president Ronald Reagan in 1985 en won de Hoover Medal in 2014. Zijn autobiografie “iWoz: From Computer Geek to Cult” was een groot succes.

De 24-daagse cruise met vertrek op 20 december 2017 op de luxe Seabourn Quest (450 passagiers) vertrekt vanuit Valparaiso in Chili en gaat via het zuiden naar Ushuaia. Daarna volgt de oversteek naar het Antarctisch gebied waar het schip zes dagen zal verblijven. De reis eindigt via South Georgia Island en Montevideo (Uruguay) in Buenos Aires in Argentinië.

Deze reis is vanaf €13.299 onder andere boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)