Nieuwe Extended Explorations cruises op Seabourn Sojourn

Seabourn Sojourn

De ultra-luxe cruisemaatschappij Seabourn biedt nieuwe ‘Extended Explorations’ cruises aan op de Seabourn Sojourn tussen de herfst van 2018 en winter van 2019. Deze reizen bestaan uit een aantal unieke routes variërend van 12 tot 128 dagen naar exotische plekken zoals de Stille Oceaan, Hawaï, Australië en Nieuw-Zeeland, maar ook Afrika en Zuid-Oost Azië. De Seabourn Sojourn zal daarbij meer dan 30 nieuwe havens aandoen.

De Extended Explorations cruises zijn bestemd voor gasten die een voorkeur hebben voor langere avonturen en niet alledaagse bestemmingen. Alle cruises bevatten langer verblijf in havens en overnachtingen op interessante locaties waarbij accommodaties aan wal optioneel zijn voor passagiers die langer een bepaalde bestemming willen ontdekken. Deze reizen kunnen dan ook gecombineerd worden met andere aangeboden cruises.

Tijdens deze bijzondere cruises kunnen gasten aan boord van de Seabourn Sojourn genieten van een breed scala aan activiteiten en voorzieningen waaronder lezingen van vooraanstaande sprekers over regionale en culturele zaken, kookdemonstraties en speciale menu’s met kenmerkende regionale gerechten van zowel lokale chefs als chefs van Seabourn en evenementen op het schip in het teken van de lokale culturen en kunst.

Facebook reacties