Carnival viert 30-jarig dienstverband Brand Ambassador John Heald

Carnival Cruise Line zette woensdag haar populaire merk-ambassadeur John Heald in het zonnetje. Heald viert namelijk zijn 30-jarig dienstverband bij de Amerikaanse cruisemaatschappij. Het entertainmentteam van het bedrijf maakte speciaal voor deze gelegenheid een grappige video waarin veel leidinggevenden van de rederij, door Heald ook wel ‘the beards’ genoemd, hem toespreken waaronder Carnival President Christine Duffy, voorzitter van Carnival Corporation Micky Arison en CEO Arnold Donald.

Heald kwam 30 jaar geleden bij Carnival Cruise Line als barman aan boord van de niet meer in dienst zijnde Holiday. In 1989 ging hij aan de slag bij de entertainmentafdeling als gastheer. Een jaar later werd hij al bevorderd tot cruisedirector. Vandaag de dag is Heald de Brand Ambassador van de rederij. In die rol spreekt hij op speciale evenementen, is hij gastheer tijdens speciale reizen en heeft hij contact met Carnival-fans via zijn blog en facebookpagina met meer dan 170.000 volgers.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!