Celebrity Cruises gaat samenwerking aan met Ghanese Maritieme Universiteit

Celebrity Cruises werkt vanaf nu samen met een regionaal maritiem instituut in Ghana. Het Regional Maritime University aldaar is een samenwerking met de rederij aangegaan door middel van het Celebrity Cadet programma. De eerste vrouwelijke nieuwe cadet is de Ghanese Nicholine Tifuh Azirh, die binnenkort aan boord van de Celebrity Equinox zal komen.

Celebrity’s directeur Lisa Lutoff-Perlo sprak enige tijd geleden met uitwisselingsstudenten aan de Internationale Universiteit van Florida. Daar sprak ze met Tifuh Azirh die al haar diploma’s heeft, maar het niet lukte om een plek te vinden in de maritieme wereld.  Lutoff-Perlo zegt:  “Nicholine is niet zomaar een nieuweling, ze symboliseert de hoop voor vrouwen over de hele wereld in een door mannen gedomineerd vak; ze is het gezicht van onze unieke samenwerking en daarmee het prachtige voorbeeld van onze rederij die de deuren naar buiten opent.”

 

Tifuh Azirh begint op 27 augustus 2017 op de Celebrity Equinox.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)