Cruisereiziger
TV/Video

Nieuw seizoen Mighty Cruise Ships met o.a. Royal Clipper en EUROPA 2

EUROPA 2

Deze week start op de Nederlandse en Vlaamse Discovery Channel (dinsdagavond 20:30 uur) het tweede seizoen van Mighty Cruise Ships. In het nieuwe seizoen die begin van het jaar in Canada werd uitgezonden staan 6 cruiseschepen centraal. De serie laat een veelvoud aan verschillende cruiseschepen zien, van superluxe (MS EUROPA 2), zeiljacht (Royal Clipper) tot familieschepen (MSC Divina en Carnival Vista). In elke aflevering wordt een cruise gemaakt waarbij uiteraard altijd wat gebeurt achter de schermen.  De documentaire biedt een unieke blik op wat de crew beleeft en met welke uitdagingen zij te maken hebben.

De volgende schepen komen aan bod:

  • Europa 2 – een verrassingscruise in de Middellandse Zee
  • Viking Sea – een reis met veel maidencalls van Londen naar Noorwegen
  • Carnival Vista – de eerste reis na oplevering
  • Royal Clipper – Middellandse Zee
  • MSC Divina – Caribisch gebied
  • Ocean Endeavour – Expeditie in het arctisch gebied  (ex-Kristina Katarina)

Bekijk de TVgids van Discovery Channel voor de exacte afleveringen en tijden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)