Seabourn introduceert App voor gasten aan boord

Gasten aan boord van Seabourn kunnen gebruik gaan maken van een app waarin allerlei handige informatie staat. De app met de naam Seabourn Source is gratis voor gasten op hun telefoon, tablet of laptop. Gasten vinden in de app:

  • Dagelijks programma en entertainment
  • Menu’s en openingstijden van restaurants
  • Aankomst- en vertrektijden van het schip
  • Spa en wellness informatie
  • Boeken van excursies
  • Verbinding krijgen via (betaald) satelliet internet voor internetgebruik
  • Inzicht in je boordrekening

Seabourn Source biedt ook toegang tot PressReader Offline, Seabourn’s digitale kranten en magazineservice die gratis gebruikt kan worden. Meer dan 2500 verschillende wereldkranten en magazines zijn gratis te downloaden.

De komende tijd zullen nog meer services aan de app toegevoegd worden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​