Seabourn introduceert App voor gasten aan boord

Gasten aan boord van Seabourn kunnen gebruik gaan maken van een app waarin allerlei handige informatie staat. De app met de naam Seabourn Source is gratis voor gasten op hun telefoon, tablet of laptop. Gasten vinden in de app:

  • Dagelijks programma en entertainment
  • Menu’s en openingstijden van restaurants
  • Aankomst- en vertrektijden van het schip
  • Spa en wellness informatie
  • Boeken van excursies
  • Verbinding krijgen via (betaald) satelliet internet voor internetgebruik
  • Inzicht in je boordrekening

Seabourn Source biedt ook toegang tot PressReader Offline, Seabourn’s digitale kranten en magazineservice die gratis gebruikt kan worden. Meer dan 2500 verschillende wereldkranten en magazines zijn gratis te downloaden.

De komende tijd zullen nog meer services aan de app toegevoegd worden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)