Gloednieuw Teppanyaki restaurant voor Carnival Horizon

Carnival Cruise Line zal op de Carnival Horizon voor het eerst een Teppanyaki restaurant introduceren. De Carnival Horizon wordt momenteel gebouwd bij Fincantieri in het Italiaanse Marghera nabij Venetië. Het Teppanyaki restaurant zal voor Carnival Cruise Line het eerste teppanyaki restaurant op zee zijn. De rederij kondigde al een Bonsai Sushi restaurant aan op het promenade dek. De teppanyaki zal binnen dit Sushi restaurant gesitueerd worden. Er zullen twee achtpersoons tafels rondom Japanse hibachi grill stations gevormd worden. Gasten betalen een toeslag voor dit restaurant. Inbegrepen daarbij is een drie gangenmenu en een show van de koks gedurende het diner.

De Carnival Horizon komt op 2 april 2018 in de vaart. Na oplevering van het schip door bouwer Fincantieri maakt de Horizon haar eerste cruises in de Middellandse Zee. Daarna arriveert het schip op 23 mei 2018 in New York om eerst vanuit daar en later vanuit Miami cruises naar het Caribisch gebied te maken.

Cruises op de Carnival Horizon zijn in de Middellandse Zee vanaf €973 euro onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)