Twee MSC schepen hebben thuisbasis in Hamburg tijdens zomerseizoen 2018

Voor de eerste maal in de historie positioneert MSC Cruises twee MSC schepen in Hamburg tijdens het aanstaande zomerseizoen. Naast het nieuwste vlaggenschip de MSC Meraviglia zal ook de MSC Magnifica vanuit Hamburg cruisen. De Magnifica gaat naar onder andere Lissabon, Sevilla, Malaga, Bilbao en Santiago de Compostella. Voor het eerst is het mogelijk om naar de Costa del Sol te varen. Via Portugal gaat het naar Zuid-Spanje. Onderweg zijn er stops in La Coruna, maar ook Amsterdam.  Bilbao is voor het eerst een bestemming vanuit Hamburg.

Vanaf 31 maart biedt MSC Cruises eerst een beperkt aantal korte cruises aan op de MSC Magnifica, daarna langere cruises. De MSC Meraviglia vaart vanaf eind april 2018. Zij zal cruises gaan verzorgen naar afwisselend of combinaties van IJsland, Groot-Brittannië, Noorwegen en de Noordkaap.

De capaciteit van MSC Cruises in Hamburg neemt met 130% toe en zijn er dus meer mogelijkheden dan ooit om in Hamburg een MSC Cruises te starten.

Cruises op de MSC Magnifica en MSC Meraviglia zijn boekbaar bij:

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.