Twee MSC schepen hebben thuisbasis in Hamburg tijdens zomerseizoen 2018

Voor de eerste maal in de historie positioneert MSC Cruises twee MSC schepen in Hamburg tijdens het aanstaande zomerseizoen. Naast het nieuwste vlaggenschip de MSC Meraviglia zal ook de MSC Magnifica vanuit Hamburg cruisen. De Magnifica gaat naar onder andere Lissabon, Sevilla, Malaga, Bilbao en Santiago de Compostella. Voor het eerst is het mogelijk om naar de Costa del Sol te varen. Via Portugal gaat het naar Zuid-Spanje. Onderweg zijn er stops in La Coruna, maar ook Amsterdam.  Bilbao is voor het eerst een bestemming vanuit Hamburg.

Vanaf 31 maart biedt MSC Cruises eerst een beperkt aantal korte cruises aan op de MSC Magnifica, daarna langere cruises. De MSC Meraviglia vaart vanaf eind april 2018. Zij zal cruises gaan verzorgen naar afwisselend of combinaties van IJsland, Groot-Brittannië, Noorwegen en de Noordkaap.

De capaciteit van MSC Cruises in Hamburg neemt met 130% toe en zijn er dus meer mogelijkheden dan ooit om in Hamburg een MSC Cruises te starten.

Cruises op de MSC Magnifica en MSC Meraviglia zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruisewinkelStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)