Regent Seven Seas Cruises zoekt naam voor nieuw schip in 2020

Ultra luxe rederij Regent Seven Seas Cruises is op zoek naar een nieuwe naam voor haar nieuw te bouwen cruiseschip dat wordt opgeleverd in 2020. Vaste gasten en reisagenten uit de VS en Canada worden uitgenodigd om een naam te verzinnen. Drie gelukkige winnaars zullen daarmee een gratis verblijf winnen op de doopreis van dit ultraluxe nieuwe schip. Het schip brengt daarmee de vloot op het aantal van vier schepen.

“We zoeken de perfecte naam voor ons nieuwe schip, en wie weet dit beter dan onze trouwe gasten en onze reisagenten?” zegt Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Regent Seven Seas Cruises staat bekend om haar vloot met de meest luxe schepen ter wereld, onze spannende wereldwijde routes en onze zeer gewaardeerde officieren en personeelsleden, die onvermoeid streven naar een gepersonaliseerde service. Iedere dag weer. Het naam van het nieuwe schip zal deze kwaliteiten moeten weergeven.”

De wedstrijd is helaas alleen open voor gasten uit de Verenigde Staten en Canada. Voor meer informatie ga je naar  www.RSSC.com/LuxuryPerfected,

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Regent Seven Seas Cruises zoekt naam voor nieuw schip in 2020

  • 9 september 2017 om 18:17
    Permalink

    Ms jeyna (Geeske)

Reacties zijn gesloten.