6 cruiserederijen met Cruise Promotie Tour door het land

In de eerste week van Oktober Cruisemaand, van 2 tot en met 6 oktober 2017, zullen 6 cruiserederijen door het land trekken om geinteresseerden te informeren over cruise vakanties. Onder de vlag van moedermaatschappij Carnival Corporation zullen AIDA Cruises, Cunard, Princess Cruises, Costa Cruises, Seabourn en Holland America Line in 5 plaatsen zich voorstellen en meer vertellen over hun schepen, vaargebieden en nieuwigheden.

De Cruise Promotie Tour komt naar Nootdorp, Amsterdam Oostzaan, Duiven, Eindhoven en Drachten. Tijdens het avondprogramma, dat van 18:30 uur tot 22:00 uur duurt, zullen er niet alleen presentaties worden gegeven, maar kunt u ook bij de rederijen terecht voor een persoonlijk gesprek en aanvullende informatie onder het genot van een hapje en drankje. De toegang tot deze Cruise Promotie Tour is gratis!

Het programma van de Cruise Promotie Tour per avond:

Programma

18.30 uur: Ontvangst
19.00 uur: Introductie presentatie: Maak kennis met AIDA CRUISES & CUNARD
19.40 uur: Pauze
20.00 uur: Maak kennis met PRINCESS CRUISES, COSTA CRUISES, SEABOURN & HOLLAND AMERICA LINE
20.45 uur: Meet & Greet Cruiserederijen
22.00 uur: Einde

Aanmelden voor deze informatieavonden is mogelijk via onderstaande links:

In januari 2018 vindt een nieuwe Cruise Promotie Tour plaats, klik hier voor meer informatie.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!