Costa Cruises onthult design van hutten voor twee Costa schepen

Costa Cruises heeft naast de onthulling naam van het eerste nieuwe schip Costa Smeralda, ook het ontwerp van de hutten bekend gemaakt. De hutten, ontworpen door architectenbureau Dornoni Architetti uit Milaan, zijn geïnspireerd op het scheepsthema “Italy’s Finest”.  Het architectenbureau is een van de vier firma’s die geselecteerd zijn om het interieur van de nieuwe schepen te ontwerpen onder algehele leiding van Creative Director Adam D. Tihany.

In de hutten zie je de nationale trots terug van Italië. Elk dek eert een bepaalde stad of streek, zoals Capri, Rome, Venetië, Florence en Milaan. Alle herkenbare en prachtige Italiaanse toeristische trekpleisters en hotspots zie je terug in bijvoorbeeld kleuren voor de muren en tapijten, maar zeker ook in afbeeldingen aan de muur. Dit wordt treffend omschreven met de slogan ‘City in the Room’.

Cruises op de Costa Smeralda zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.