Costa Cruises onthult design van hutten voor twee Costa schepen

Costa Cruises heeft naast de onthulling naam van het eerste nieuwe schip Costa Smeralda, ook het ontwerp van de hutten bekend gemaakt. De hutten, ontworpen door architectenbureau Dornoni Architetti uit Milaan, zijn geïnspireerd op het scheepsthema “Italy’s Finest”.  Het architectenbureau is een van de vier firma’s die geselecteerd zijn om het interieur van de nieuwe schepen te ontwerpen onder algehele leiding van Creative Director Adam D. Tihany.

In de hutten zie je de nationale trots terug van Italië. Elk dek eert een bepaalde stad of streek, zoals Capri, Rome, Venetië, Florence en Milaan. Alle herkenbare en prachtige Italiaanse toeristische trekpleisters en hotspots zie je terug in bijvoorbeeld kleuren voor de muren en tapijten, maar zeker ook in afbeeldingen aan de muur. Dit wordt treffend omschreven met de slogan ‘City in the Room’.

Cruises op de Costa Smeralda zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)