Cruisereiziger
AccommodatieBouwEenpersoonshutFamiliehutSuite

AIDAnova stelt zich voor: hutten, entertainment en restaurants

In december 2018 kiest de AIDAnova voor de eerste keer het ruime sop. De AIDAnova brengt haar eerste seizoen door rondom de Canarische Eilanden. Maar voordat het winterseizoen begint, brengt de AIDAnova eerst een bezoek aan Hamburg.

De AIDAnova is een schip dat verder ontwikkelt is uit de AIDAprima klasse schepen, de AIDAprima en de AIDaperla. Naast de vele succesvolle elementen, zullen vele nieuwe highlights toegevoegd worden. In Four Elements wordt het echte jungle gevoel opgeroepen tussen de Wild River stroomversnelling, touwparcours en de drie glijbanen aan boord. Een LED scherm met daarvoor fijne ligbedden, zal films en sportevenementen laten zien. In de Beachclub wordt een extra loopbrug toegevoegd over het zwembad waar eveneens ligbedden zullen staan. Wil je zelf een tv-opname bijwonen? Dat kan voortaan in de TV studio aan boord waar tegelijkertijd 500 mensen kunnen plaatsnemen als publiek.

Hutten met 2 verdiepingen

Aan boord zullen 20 verschillende hut categorieën worden aangeboden. Nieuw is onder andere de Penthouse Suite  die uit 2 verdiepingen bestaat met uiteraard veel glas om naar buiten te kijken. Families kunnen voor het eerst gebruik maken van Verandahutten Deluxe op de hoger gelegen dekken, dichtbij de kinderclubs en Four Elements. De hutten bieden plek aan vijf personen en hebben een aparte slaapkamer. De nieuwe Junior Suite categorie heeft een wintertuin. Voor alleengaande reizigers heeft de AIDAnova eenpersoons binnenhutten of zelfs hutten met een balkon.

Restaurants

Het nieuwe restaurant Time Machine biedt gasten een wereld vol wonderen en verrassingen. In een diner-show smelten historie en toekomst, realiteit en waanzin samen tot een magische reis. Volwassenen en kinderen genieten van een drie gangen menu in dit bijzondere restaurant annex theater.

De AIDAnova zal 17 restaurants en bars bieden waaronder een aantal nieuwe restaurants die je nog niet eerder op andere AIDA schepen zag. Onder de naam Street Food Meile zal 24 uur per dag een diversiteit aan restaurants geopend zijn waaronder een sandwichbar, een Döner snackbar en het succesvolle Scharfe Ecke waar je curryworst kunt halen.  Ook zal de AIDAnova een hamburgerrestaurant openen, Best Burger @ Sea, en kan je in het Teppanyaki restaurant en in Churrascaria Steakhouse (beide welbekend van rederij Norwegian Cruise Line) genieten van andere culinaire avonturen.

Entertainment

‘s Avonds een drankje nemen kan in de nieuwe Rock Box Bar waar je je in een pub waant. Er is live muziek, een Rock-Quiz en wie zin heeft kan meezingen met de karaoke. Stijlvol en glamoureus is The Cube, een echte hotspot voor nachtbrakers. Dansen tot in de vroege morgen, cocktails en nieuwe mensen leren kennen.

LNG cruiseschip

AIDAnova is het eerste cruiseschip ter werld dat voor 100% met het schonere LNG kan varen. De emissies van schadelijke stoffen worden sterkt teruggebracht tot zeker 80% minder. Daarmee levert de AIDAnova een bijdrage aan het behoud van de oceanen en de aarde.

In haar eerste seizoen reist de AIDAnova vanaf december 2018 naar Madeira en de Canarische Eilanden tijdens 7-daagse cruises. De cruises vertrekken vanuit Gran Canaria en Tenerife en doen 5 eilanden aan waaronder Madeira, Lanzarote en Fuertaventura.

Cruises zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)