Heb jij de city-trip naar Hamburg gewonnen?

Heb je ook zo genoten van de Hamburg Cruise Days? Naast een groot spektakel op het water is er ook zoveel te zien en doen in deze stad … van de prachtige gebouwen in het nieuw ontwikkelde gebied Hafencity die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan tot winkelen in de kleine boetiekjes in de Susannenstrasse in Sternschanze. Tot afgelopen maandag had je de kans om mee te doen aan een prijsvraag waarbij je een citytrip naar Hamburg kon winnen!

De winnares is geworden:

Mw. Nathalie Klein Kalvenhaar uit Den Helder

Van harte gefeliciteerd!

Hotel INNSIDE****

Zij heeft een 3-daags (2 nachten) verblijf gewonnen in het gloednieuwe design hotel INNSIDE**** voor 2 personen. Dit hotel ligt dichtbij het mooie gebied Hafencity aan het Mittelkanal. Je kamer is modern ingericht in wit, zwart en zilver en is inclusief softdrinks in de minibar en wifi.

Tijdens de citytrip is de prijswinnaar met medereisgenoot tevens uitgenodigd in de imposante Elbphilharmonie voor een bijzonder concert van het geliefde kamerorkest Deutsche Kammerphilharmonie Bremen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)