Win een city-trip naar Hamburg!

Heb je ook zo genoten van de Hamburg Cruise Days? Naast een groot spektakel op het water is er ook zoveel te zien en doen in deze stad … van de prachtige gebouwen in het nieuw ontwikkelde gebied Hafencity die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan tot winkelen in de kleine boetiekjes in de Susannenstrasse in Sternschanze. Zou jij het ook leuk vinden om een bezoek te brengen aan deze geweldige stad? Dat kan!

In samenwerking met Hamburg Tourismus geeft Cruisereiziger een citytrip-weekend voor 2 personen weg! Je verblijft in het onlangs geopende design hotel INNSIDE****. Dit hotel ligt dichtbij het mooie gebied Hafencity aan het Mittelkanal. Je kamer is modern ingericht in wit, zwart en zilver en is inclusief softdrinks in de minibar en wifi.

Hotel INNSIDE****

Tijdens je citytrip word je bovendien uitgenodigd in het imposante Elbphilharmonie waar je een bijzonder concert bijwoont van het geliefde kamerorkest Deutsche Kammerphilharmonie Bremen.

Wat moet je doen om deze prijs te winnen?

Beantwoord de volgende vraag om kans te maken op de citytrip: Wanneer vindt de volgende editie plaats van de Hamburg Cruise Days?

Mail je antwoord voor maandag 18 september 2017 naar prijsvraag@cruisereiziger.nl

Voorwaarden:

  • Je citytrip vindt plaats van 13 tot en met 15 april 2018
  • Inbegrepen zijn 2 hotelovernachtingen in het INNSIDE hotel voor 2 personen.
  • Het concert vindt plaats op zaterdagavond 14 april 2018, je ontvangt 2 entreebewijzen.
  • Vervoer naar (en van) Hamburg is niet inbegrepen.
  • Alle overige kosten zijn voor eigen rekening

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.