Grand Celebration gecharterd voor humanitaire missie Maagdeneilanden

Grand Celebration

Het cruiseschip Grand Celebration vertrekt op verzoek van de Amerikaanse autoriteiten voor 3 maanden naar St. Thomas op de Amerikaanse Maagdeneilanden. Dat heeft haar eigenaar, de kleine cruiserederij Bahamas Paradise Cruise Line, bekendgemaakt. Het schip is gecharterd om huisvesting te bieden aan de National Guard, die op de eilanden wordt ingezet om de bewoners te helpen bij de herbouw en herinrichting na de verwoesting van orkaan Irma.

De humanitaire missie start als het schip aankomt in St. Thomas aanstaande zaterdag en zal naar verwachting duren tot half december. De cruisemaatschappij zal haar normale cruiseprogramma weer hervatten met een 3-daage cruise op zaterdag 23 december 2017 tussen de haven van Palm Beach en Grand Bahama. De Grand Celebration heeft 750 hutten en een maximale capaciteit van 1.900 passagiers.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.