Cruisereiziger
BouwContractNieuwe cruiseschepen

Spirit of Adventure wordt tweede nieuwbouwschip Saga Cruises

Saga Cruises heeft vrijdag bevestigd dat het plannen heeft om haar vloot uit te breiden met een tweede nieuwbouwschip. Het schip genaamd Spirit of Adventure (236 meter lang en 31,2 meter breed) wordt naar verwachting in de zomer van 2020 opgeleverd. Het wordt het zusterschip van de Spirit of Discovery die in juli 2019 in de vaart komt. Beide schepen (elk 58.250 brutoton) worden gebouwd door Meyer Werft. Ze krijgen hetzelfde design, een capaciteit van hooguit 1.000 passagiers en balkons voor alle hutten.

De verkoop van het eerste nieuwbouwschip Spirit of Discovery is al in volle gang en verloopt zeer voorspoedig. Tot op heden hebben bijna 7.000 passagiers geboekt voor een van de nieuwe routes.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!