Azamara Club Cruises kondigt uitbreiding aan met Azamara Pursuit

Azamara Club Cruises heeft aangekondigd dat het haar vloot gaat uitbreiden met een derde cruiseschip. De luxe cruisemaatschappij is met de Britse rederij P&O Cruises tot een akkoord gekomen over de overgang van het huidige schip Adonia, dat plaats biedt aan 704 passagiers. De Adonia wordt omgedoopt tot Azamara Pursuit en wordt een zusterschip van de Azamara Journey en de Azamara Quest, allen onderdeel van de R-klasse. De levering zal plaatsvinden in maart 2018.

‘We zijn verheugd dat we onze vloot met 50% kunnen uitbreiden waardoor we nog meer gebieden in de wereld kunnen bezoeken door de aankoop van dit zusterschip’, zegt Larry Pimentel, President and CEO of Azamara Club Cruises. ‘Onze loyale gasten en reispartners vragen al een lange tijd om deze uitbreiding; we zijn blij dit eindelijk te kunnen realiseren’.

De Azamara Pursuit is vergelijkbaar in grootte met de Azamara Journey and Azamara Quest. In deze hoedanigheid heeft het de mogelijkheid om kleinere havens aan te doen, welke de grotere schepen niet kunnen bezoeken. Het schip, dat in 2015 voer voor het toenmalige cruisemerk Fathom, zal worden gerenoveerd om te voldoen aan alle wensen en eisen van Azamara Club Cruises. Deze renovaties zijn vergelijkbaar met de recente renovaties die uitgevoerd zijn bij Azamara Journey en Azamara Quest.

Cruises op de Azamara Pursuit zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)