Oceania Cruises schiet getroffen eilanden Caribbean te hulp

Oceania Cruises heeft een nieuw initiatief gelanceerd om de eilanden in de Caribbean die recent zijn getroffen door orkanen te helpen. Het gaat daarbij om het verlenen van humanitaire hulp, het creeeren van bewustzijn en het herstel van toerisme, een belangrijke economische ader. De luxe rederij doneert 400 euro voor elke nieuwe boeking op Caribische reizen die plaatsvinden van december 2017 tot april 2018.

Oceania Cruises en haar zustermerken zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met de non-profit organisatie All Hands Volunteers, die zich inzet voor de heropbouw van gemeenschappen die getroffen zijn door natuurrampen met de focus op het herbouwen van scholen en infrastructuur. Het streven is om minstens 2,5 miljoen dollar in te zamelen, waarbij de helft afkomstig is van het bedrijf en de helft van donaties van gasten, teamleden, leveranciers en reispartners.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.