Fotoreportage: Zeetours Cruise Event in Hulstkamp gebouw

Vandaag vond in Rotterdam het jaarlijkse Zeetours Cruise Event plaats in het sfeervolle Hulstkamp Gebouw. In de voormalige  jeneverdistilleerderij van Hulstkamp Jenever presenteerde cruisespecialist Zeetours een groot aantal rederijen aan honderden bezoekers. Naast de vele presentaties van vrijwel elke rederij konden mensen ook vragen stellen aan enkele ervaren wereldcruisereizigers. Uiteraard was er ook de mogelijkheid om je cruise direct te boeken. Na het evenement verloot Zeetours diverse prijzen zoals een cruise, een Gassan 121 diamant van Gassan Diamonds en diverse culinaire cadeaupakketten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)