Eerste beelden van bioscoopfilm K3 ‘Love Cruise’

Vrijdag zijn de eerste beelden vrijgegegeven van de nieuwe bioscoopfilm van K3 ‘Love Cruise’. De allereerste film van zangtrio Hanne, Marthe en Klaasje speelt zich af op het SS Rotterdam. Diverse bekende acteurs hebben een rol in de kinderfilm zoals Winston Post (kapitein), Nicolette van Dam (cruisedirector) en Tim Douwsma.

De film van Studio 100, die vanaf 13 december in de bioscoop te zien is, gaat over een optreden van K3 op een cruise. Tijdens de tocht gaat er echter heel veel mis. De nieuwe liedjes die in de film worden gezongen krijgen een plek op het nieuwe album Love Cruise waaronder de zomersingle Pina Colada.

Zie onder voor de trailer van ‘K3 Love Cruise’:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.