Eerste beelden van bioscoopfilm K3 ‘Love Cruise’

Vrijdag zijn de eerste beelden vrijgegegeven van de nieuwe bioscoopfilm van K3 ‘Love Cruise’. De allereerste film van zangtrio Hanne, Marthe en Klaasje speelt zich af op het SS Rotterdam. Diverse bekende acteurs hebben een rol in de kinderfilm zoals Winston Post (kapitein), Nicolette van Dam (cruisedirector) en Tim Douwsma.

De film van Studio 100, die vanaf 13 december in de bioscoop te zien is, gaat over een optreden van K3 op een cruise. Tijdens de tocht gaat er echter heel veel mis. De nieuwe liedjes die in de film worden gezongen krijgen een plek op het nieuwe album Love Cruise waaronder de zomersingle Pina Colada.

Zie onder voor de trailer van ‘K3 Love Cruise’:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.