Cruisereiziger
BestemmingenCruisemaatschappijMerk

Thomson Cruises gaat verder onder de naam Marella Cruises

Thomson Cruises heeft bekendgemaakt dat het later deze maand verder gaat onder de nieuwe naam Marella Cruises. De wijziging wordt tegelijk doorgevoerd met de formele overgang naar TUI. De derde grootste cruisemaatschappij van Groot-Brittannie zal daarnaast haar vloot gaan moderniseren o.a. volgend jaar met de lancering van de Marella Explorer, die momenteel vaart als Mein Schiff 1, en Mein Schiff 2 die een jaar later onderdeel gaat uitmaken van de dochteronderneming van TUI Group.

Het woord Marella betekent ‘glanzende zee’ in Keltisch en is door het bedrijf gekozen omdat het goed past bij haar doel, het exploreren en ontdekken over zee. Marella Cruises zal dezelfde extra’s bieden als Thomson Cruises waaronder prijzen inclusief fooien en tips. All inclusive is standaard op de Marella Explorer, Marella Discovery 2 en Marella Discovery, voorheen TUI Discovery en TUI Discovery 2.

Om de lancering van Marella Cruises te vieren heeft de rederij diverse nieuwe routes door heel Azie onthuld, die onderdeel uitmaken van haar winter 2018 programma. Landen die o.a. worden bezocht zijn Thailand, Maleisie, India en Oman. Voor de eerste keer in de historie van het bedrijf zullen in de winter van 2018 ook twee schepen, de Marella Explorer en de Marella Celebration, hun thuisbasis krijgen in Barbados.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!