Familie Suite met indoor glijbaan op Symphony of the Seas

Royal Caribbean Int. heeft vandaag veel nieuwigheden bekendgemaakt voor haar straks grootste schip ter wereld, de Symphony of the Seas. In april 2018 introduceert de rederij op de Symphony of the Seas nieuwe familiesuites met een glijbaan in de suite, nieuwe dinermogelijkheden, nieuwe theatershows, een nieuwe ‘Boardwalk’, een nieuw ontworpen solarium en simpel inchecken met je mobiel.

Boardwalk

De ‘Boardwalk’ op de Symphony of the Seas is een promenade die je ook op zusterschepen Oasis, Allure en Harmony of the Seas terugziet, maar ditmaal biedt de Boardwalk meer sport en interactieve mogelijkheden voor entertainment. De ‘Playmakers Sports Bar & Arcade’ is de plek waar je sportwedstrijden kunt zien op maar liefst 30 grote tv-schermen.  De bar serveert kippenvleugeltjes, burgers en tapbier.  Nat als op de zusterschepen vind je hier de kenmerkende draaimolen met paarden, een snoepwinkel en is hier het eindstation te vinden van de spannendste glijbaan aan boord, de Ultimate Abyss.

De Ultieme Family Suite

Aan boord van het cruiseschip introduceert de rederij dé mooiste familiesuite die je ooit hebt gezien. Een twee verdiepingen hoge suite die gericht is op kinderen. Ze kunnen genieten van een glijbaan van de hoge verdieping naar lager, een LEGO speelmuur, een air-hockey tafel en zitzakken. En wat te denken van je eigen tv-kamer waar je eigen 3D films kunt kijken? De vaders en moeders genieten van het grote balkon met whirlpool. De kinderen kunnen ook actief zijn op het balkon met een klimstellage en een pool-tafel. Deze ultieme familiesuite (mét butler) is geschikt voor families tot en met acht personen.

Andere nieuwigheden aan boord:

  • meer dan 20 restaurants (inclusief in de prijs óf met toeslag)
  • de theatershow Hairspray, de nieuwe show Flight
  • in het aquatheater de nieuwe show HiRo, op de ijsbaan de show ‘1977’
  • een escaperoom in marine sferen
  • een glow-in-the-dark laser ruimte

Snelle mobiele check-in

De rederij introduceert een nieuwe snelle check-in faciliteit op de Symphony waarbij gezichtsherkenning, barcodes en een speciale app gecombineerd worden. Van te voren upload je zélf een pasfoto en eenmaal in de terminal wordt dit gecheckt en mag je aan boord. In je hut vind je vervolgens alle welkomstgegevens en je boordpas.

Middellandse Zee

Het 25e schip van Royal Caribbean start in april 2018 met een seizoen in de Middellandse Zee vanuit Barcelona richting Palma de Mallorca, Marseille in Frankrijk en Livorno en Civitavecchia in Italië. Cruises zijn beschikbaar vanaf €697 (4-daagse cruise in oktober 2018). Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)