Schade riviercruiseschip na botsing met binnenvaartschip

Een riviercruiseschip heeft zondagochtend in Amsterdam flinke schade opgelopen door een botsing met een binnenvaartschip. Dat meldt de regionale zender AT5 op haar website. Het Nederlandse schip Anna Maria Agnes van Holland Cruises lag op het moment van het ongeluk aangemeerd aan de Sumatrakade. Er waren geen passagiers aan boord. Ook een ander naastgelegen passagiersschip raakte beschadigd. Voorzover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De exacte schade aan het 72 meter lange en 8 meter brede schip en de oorzaak van de aanvaring zijn nog niet bekend.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.