Nieuw barbecue restaurant aan boord van Carnival Horizon

Het gratis specialiteitenrestaurant Guy’s Pig & Anchor Bar-B0Que Smokehouse| Brewhouse dat in 2016 en 2017 debuteerde op de Carnival Magic, Carnival VistaCarnival Breeze en Carnival Dream krijgt een vervolg op de Carnival Horizon. Op het gloednieuwe schip van Carnival Cruise Line dat in april 2018 in de vaart komt, zal een full-service barbecue restaurant verschijnen. Onder dezelfde restaurantnaam presenteert Guy Fieri een a la carte kaart met barbecuegerechten. Het restaurant met plek voor 138 gasten zal op de promenade openen. Er is een indoor en een buitengedeelte. Elke avond is er bovendien live muziek.

 

In het restaurant worden diverse barbecue gerechten geserveerd op basis van chefkok Guy Fieri’s recepten, marinades en specerijen. Het vlees wordt op een traditionele manier bereid. en gasten hebben de keuze uit diverse sausen.

De Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que Smokehouse|Brewhouse is een van de vele restaurants aan boord van de Carnival Horizon. Andere restaurants zijn Carnival’s eerste teppanyaki restaurant, het Italiaanse familierestaurant Cucina del Capitano, Fahrenheit 555 steakhouse, het Mexicaanse BlueIguana Cantina, 24-uurs Pizzeria del Capitano, en visrestaurant Seafood Shack.

De Carnival Horizon komt op 2 april 2018 in de vaart. Na oplevering van het schip door bouwer Fincantieri maakt de Horizon haar eerste cruises in de Middellandse Zee. Daarna arriveert het schip op 23 mei 2018 in New York om eerst vanuit daar en later vanuit Miami cruises naar het Caribisch gebied te maken.

Cruises op de Carnival Horizon zijn in de Middellandse Zee vanaf €973 euro onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)