Oceania Cruises presenteert 2019 cruiseprogramma voor Europa en Amerika

Oceania Cruises opent op 18 oktober 2017 de eerste boekingsmogelijkheid voor het nieuwe cruiseprogramma in 2019. De rederij zet in op meer dan 85 overnachtingen in havens en laat vertrek in de avond zodat cruisepassagiers optimaal kunnen genieten van de bestemming. De cruises variëren in lengte van 7 dagen tot en met 44 dagen en bieden een mix van populaire bestemmingen, intieme havens en charmante dorpen.

Enkele hoogtepunten uit het 2019 cruiseprogramma voor Europa & Amerika:

  • 104 bestemmingen, waarvan 80 nieuwe Middellandse Zee cruises, 18 in Noord Europa en de Baltische Staten, 5 Alaska cruises, 6 nieuwe in Canada & New Engeland en 10 tropische cruises.
  • Reisliefhebbers proeven de Middellandse Zee op een nieuwe manier met een collectie nieuwe bestemmingen zoals Ajaccio (Corsica), Crotone (Italië)  en Castellón, een 13e eeuws verborgen schat aan de Spaanse Costa Azahar nabij Valencia.
  • Ontdek meer van Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal. Acht nieuwe routes focussen op Italië of Spanja, het Iberisch Schiereiland of Frankrijk als wijnland en omvatten overnachtingen in Venetië, Lissabon en Bordeaux.
  • Cruiseschip Regatta verkent Alaska met havens zoals Seward en niet vaak bezochte Kodiak in een serie van 8 cruises die 7 tot 10 dagen duren.
  • Cruiseschip Insignia keert terug naar Cuba op haar immens populaire cruises. Inbegrepen zijn overnachtingen aan boord in Havana, Cienfuegos, en Santiago de Cuba. Oceania Cruises biedt 9 cruises aan van 7- tot 11 dagen.

Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)