Cruise event in Passenger Terminal Amsterdam komend weekend

Cruise Event vorig jaar

Komend weekend 21 en 22 oktober vindt in de Passenger Terminal Amsterdam wederom het Cruise Event plaats. Denk je dat cruisen alleen voor de happy few is, of iets ‘voor later’ of wil jij graag cruisen maar lukt het niet je reisgenoot te overtuigen dat cruisen allesbehalve saai is? Kom dan komend weekend naar de Passenger Terminal Amsterdam (nabij het Centraal Station), waar het Cruise Event wordt gehouden.

In de nautische sfeer van de cruiseterminal zijn alle nationale en internationale cruiserederijen aanwezig. Verschillende rederijen geven presentaties waar alle gelegenheid is om vragen te stellen. Er worden ook diverse films vertoond die een goed beeld van een cruise geven. Holland America Line heeft een eigen presentatieruimte waar bezoekers de Holland America Line Cruise Experience beleven. Bij Hapag-Lloyd stap je virtueel aan boord en wandel je over de dekken, langs het zwembad en neem je een kijkje in een luxe suite. Tenslotte treedt dinnershow Pandora drie keer per dag op, om de ultieme beleving van entertainment te ervaren zoals deze ook aan boord van een cruiseschip wordt gegeven.

Op de beurs wordt duidelijk dat er echt voor iedereen een passende cruise is: een korte of lange cruise, luxe of juist budget, een groot schip met alle denkbare faciliteiten of een zeilcruise langs de Kroatische kust tot een expeditie cruise naar Antarctica. Voor gezinnen, stellen of singles. Ver weg of dichtbij. Rode draad is het ontdekken van meerdere mooie bestemmingen tijdens één vakantie en genieten van de zee.

Voor wie al bekend is met cruisen en niet meer overgehaald hoeft te worden is het ook een goed idee komend weekend naar Amsterdam te gaan.  Er worden namelijk diverse prijzen verloot en ook zijn er unieke beursaanbiedingen.

Kaarten kosten  € 10,- aan de kassa en kinderen t/m 17 jaar zijn gratis. In de voorverkoop kosten kaarten € 7,50, te bestellen via www.cruise-event.nl. Hier vind je ook meer informatie over het evenement.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)