Passagiers Mein Schiff 6 kunnen elkaar gratis bellen via Mein Schiff App

Foto: TUI Cruises

TUI Cruises heeft de voorzieningen die worden aangeboden via de Mein Schiff App op haar nieuwste cruiseschip Mein Schiff 6 verder uitgebreid. Vanaf heden kunnen passagiers via de applicatie gratis bellen met andere passagiers aan boord. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om spontaan met familie of vrienden af te spreken bij het zwembad of te eten in een van de restaurants. Bellen via de app, waarvoor registratie noodzakelijk is, is alleen intern mogelijk, dus oproepen op externe vaste of mobiele telefoonnummers zijn niet mogelijk. Ook kan er niet naar de telefoon in de hut worden gebeld. Het telefoneren loopt via het Mein Schiff-netwerk. Er is geen internetverbinding vereist.

De Mein Schiff App kan gedownload worden via iTunes Stores (IOS) of Google Play Store (Android). Andere functies op de app zijn o.a. een virtuele rondleiding over het schip, informatie over de huidige positie van het schip en webcams, mogelijkheid tot reserveren van excursies, activiteiten, restaurants en internettoegang en het programma aan boord.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!