Cruisereiziger
Uncategorized

Nieuwe route met o.a. Kreta en Dubrovnik voor MSC Lirica in zomer 2018

MSC Cruises heeft vandaag voor de MSC Lirica haar nieuwe routes bekendgemaakt voor de zomer van 2018. De Lirica krijgt haar thuisbasis in Venetië en vaart vanaf 6 april 2018 naar de Oost-Middellandse Zee.

Gianni Onorato, MSC Cruises’ CEO: “Gasten vragen nog steeds naar cruises in de Middellandse Zee. Vooral zien we veel interesse in het oostelijke deel van de Mediterrannee, met bestemmingen zoals de Griekse eilanden en Kroatië. We zijn blij dat we nu nieuwe routes kunnen aanbieden op de MSC Lirica met een route die we nog nooit eerder hebben aangeboden. Daarmee hebben we in totaal vier schepen in die regio varen, en nu dus inclusief de MSC Lirica.”
De cruises kunnen gestart worden vanuit Venetië of meer zuidelijker, in Bari.  Havens die de MSC Lirica bezoekt
  • Mykonos, Griekenland: een hele dag bezoek je het eiland met o.a. serene stranden, relaxte restaurants en kenmerkende witte huizen.
  • Heraklion/Kreta, Griekenland: het fort van Heraklion markeert de entree naar het grootste Griekse eiland.
  • Korfoe, Greece: Geniet van een lang verblijf waarbij je Venetiaanse, Franse en Britse invloeden in de stad tegenkomt, verbaas je over de kustlijn met helder water en rotsen.
  • Dubrovnik, Kroatië: neem de kabelbaan voor een prachtig uitzicht op deze 16e eeuwse ommuurde stad.
  • Bari, Italië: gelegen aan de Adriatische Zee geeft Bari cruisepassagiers op loopafstand van het schip een historisch centrum.
MSC Lirica vaart deze achtdaagse cruises vanaf 6 april tot 26 oktober 2018. Cruises zijn boekbaar vanaf €599 bij MSC Cruises en onder andere bij:

MSC Cruises Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)