Nieuwe route met o.a. Kreta en Dubrovnik voor MSC Lirica in zomer 2018

MSC Cruises heeft vandaag voor de MSC Lirica haar nieuwe routes bekendgemaakt voor de zomer van 2018. De Lirica krijgt haar thuisbasis in Venetië en vaart vanaf 6 april 2018 naar de Oost-Middellandse Zee.

Gianni Onorato, MSC Cruises’ CEO: “Gasten vragen nog steeds naar cruises in de Middellandse Zee. Vooral zien we veel interesse in het oostelijke deel van de Mediterrannee, met bestemmingen zoals de Griekse eilanden en Kroatië. We zijn blij dat we nu nieuwe routes kunnen aanbieden op de MSC Lirica met een route die we nog nooit eerder hebben aangeboden. Daarmee hebben we in totaal vier schepen in die regio varen, en nu dus inclusief de MSC Lirica.”
De cruises kunnen gestart worden vanuit Venetië of meer zuidelijker, in Bari.  Havens die de MSC Lirica bezoekt
  • Mykonos, Griekenland: een hele dag bezoek je het eiland met o.a. serene stranden, relaxte restaurants en kenmerkende witte huizen.
  • Heraklion/Kreta, Griekenland: het fort van Heraklion markeert de entree naar het grootste Griekse eiland.
  • Korfoe, Greece: Geniet van een lang verblijf waarbij je Venetiaanse, Franse en Britse invloeden in de stad tegenkomt, verbaas je over de kustlijn met helder water en rotsen.
  • Dubrovnik, Kroatië: neem de kabelbaan voor een prachtig uitzicht op deze 16e eeuwse ommuurde stad.
  • Bari, Italië: gelegen aan de Adriatische Zee geeft Bari cruisepassagiers op loopafstand van het schip een historisch centrum.
MSC Lirica vaart deze achtdaagse cruises vanaf 6 april tot 26 oktober 2018. Cruises zijn boekbaar vanaf €599 bij MSC Cruises en onder andere bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.