Open dagen in Arnhem bij drie riviercruiseschepen van Kras

Op vrijdag 10 november en zaterdag 11 november 2017 houdt reisorganisator Kras twee open dagen in Arnhem. Aan de Nieuw Kade in Arnhem liggen van 10:00-16:00 uur drie schepen aan de kade. De MS Alemannia, MS Carissima en MS Rhine Princess zullen hun poorten openzetten voor bezoekers die graag willen weten hoe een riviercruiseschip eruit ziet.  Cruisespecialisten vertellen alles over riviercruisevakanties en er worden rondleidingen gegeven.

Kras organiseert bovendien bij voldoende deelnemers een busreis naar Arnhem vanuit Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Ook is er een buspendeldienst beschikbaar tussen station Arnhem en de Rijnkade. Deze moeten allen gereserveerd worden.

Aanmelden voor deze open dagen én de busreis/buspendel gaat via de website van Kras: klik hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​