Open dagen in Arnhem bij drie riviercruiseschepen van Kras

Op vrijdag 10 november en zaterdag 11 november 2017 houdt reisorganisator Kras twee open dagen in Arnhem. Aan de Nieuw Kade in Arnhem liggen van 10:00-16:00 uur drie schepen aan de kade. 

De MS Alemannia, MS Carissima en MS Rhine Princess zullen hun poorten openzetten voor bezoekers die graag willen weten hoe een riviercruiseschip eruit ziet.  Cruisespecialisten vertellen alles over riviercruisevakanties en er worden rondleidingen gegeven.

Kras organiseert bovendien bij voldoende deelnemers een busreis naar Arnhem vanuit Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Ook is er een buspendeldienst beschikbaar tussen station Arnhem en de Rijnkade. Deze moeten allen gereserveerd worden.

Deze open dag is al voorbij. Kijk voor meer informatie over riviercruises van Kras:

 

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.